Ei se liha vaan se liike?

by

Se, onko vehkeen koolla todella merkitystä, taitaa olla yksi maailman suurista mysteereistä. Korrekti vastaus on tietysti, että eihän koolla ole väliä vaan miten sitä käyttää. Ei se liha vaan se liike… Mutta itse olen ehkä vähän eri mieltä.

Vaikka minulla ei olekaan mitään tuhansia tai edes satoja yksilöitä kattavaa omakohtaista tutkimusaineistoa käytössä, voin kyllä sanoa, että kyllä se kokokin jotain merkkaa. Tietysti korvien välikin jotain vaikuttaa asiaan. Yksi muinainen poikaystäväni oli aika nysällä varustettu, mutta toisaalta olin ihan hullun rakastunut häneen, joten siedin tiettyyn pisteeseen sitä pientä piliä. Ja toisaalta loistava suuseksi antoi paljon anteeksi… Mutta kun ensi huuma alkoi laskea, alkoi pieni kalukin nyppiä vaikka se ei ollutkaan syy eroomme. Toisaalta, isokin kanki saattaa olla aika turha, kun toinen ei osaa käyttää sitä käyttää. Ei ole mikään tajuntaa räjäyttävä kokemus, jos toinen jyystää kaamea irvistus naamallaan ja itse makaat alla pinteessä ja tunnet itsesi vain runkkausreiäksi. Tätä miestä en halunnut toista kertaa sänkyyni päästää.

Itselleni merkkaa myös se, että kalu on jotenkin kaunis ja sopusuhtainen. Eräällä miehellä oli ihan tavallisen mittainen kalu, mutta se oli jotenkin hirmuisen kapea ja kapeni vielä terskaa kohti. Itselläni oli lieviä vaikeuksia päästä tunnelmaan, kun vehkeestä tuli mieleen Pinokkion nenä, joka kasvaa aina kun valehtelee. Juu, emme tavanneet toista kertaa noissa merkeissä.

Ympärileikkaus ei ole Suomessa mitenkään tavallista, ainakaan omien kokemusteni valossa. Kerran olen sellaisen vehkeen kanssa ollut tekemisissä. Ihan kivaltahan se näytti, mutta muuttuuko terska sit jotenkin ei niin herkäksi, kun se on aina esillä? Itsestäni ainakin tuntui siltä. Jossain vaiheessa tuli itselleni mieleen, että eikö tämä jyystäminen jo voisi loppua…

Ässästä voi paljastaa sen verran, että Ässä turhaan vähätteli omaa kaluaan edellisessä jutussa. Kyllä Ässä on varsin tyydyttävästi varusteltu. Muistan jopa vähän säikähtäneeni, kun näin kangen ekaa kertaa paraatikunnossa. Ei Ässän mitta sentään 34,5 senttiin yllä, mutta ehkä se olisi jo liikaakin.

P.S. Eikö toi Jonah Falcon voisi ottaa itselleen vaimoksi jonkun miekannielijän sirkuksesta?

Avainsanat: , , , , , , , , , ,

Jätä kommentti